ŽUTA PATKA, ko su ljudi iz inicijative NE DAVIMO BEOGRAD: Prošlo je mesec dana od rušenja u Savamali, a javnost još uvek ne zna lica koja se kriju iza fantomki. Ko su mladi ljudi, koji stoje iza žute patkice i već mesec dana pozivaju gradjane na proteste ispred Skupštine Beograda, gledamo u prilogu Bobana Trajkovića.

SPOMENIK PREMIJERU, Pekić, Djindjić: Podizanje jednog spomenika u Srbiji sasvim je dovoljan razlog da se političke strasti uzburkaju, a SNS i DS nastave svadju koja traje već decenijama. Reč je o spomeniku Zoranu Djindjiću i nameri premijera Aleksandra Vučića da na 15. godišnjicu ubistva premijera u Beogradu bude podignut spomenik. O svemu što se ovih dana dešavalo oko spomenika Djindjiću – opširnije u prilogu kolege Radeta Rankovića.

PLAGIJAT, novi pravilnici za lažne diplome: Državni organi, ali i akademska zajednica godinama ćute o problemu sumnjivih diploma i tutula i plagiranih radova. Ni privatni ni državni fakulteti nisu imuni na plagijate, a nedavno se oglasila i Srpska akademija nauka i umetnosti dramatičnim upozorenjem da će Srbiju upropastiti lažne diplome i doktorati. Za TV Mrežu Biljana Djogić.