SRBIJA I SVET, kako se u međunarodnoj zajednici ocenjuju rezultati izbora: Nedavni izbori doneće neka nova lica i stavove u naš politički život, ali čini se da neće doneti gotovo ništa novo, posebno na spoljnopolitičkom kursu Srbije. A kako se u svetu ocenjuju izbori u Srbiji i šta međunarodna zajednica očekuje od nove Vlade – za TV Mrežu istraživao je kolega Rade Ranković.

FANTOMKE, rušilačka akcija u Savamali: U izbornoj noći dok je celokupna javnost bila zauzeta zbrajanjem glasova, u beogradskoj četvrti Savamala, tridesetak nepoznatih lica uz pomoć bagera srušilo je nekoliko poslovnih zgrada površine oko hiljadu kvadrata. Ni dve nedelje nakon događaja, javnost još uvek nema odgovor na pitanje ko su ljudi sa fantomkama na glavama koji su srušili objekte u užem centru grada. Priča Bobana Trajkovića.

NOVI BEOGRAD, Lista Šapić i građani, pobeda u najbrojnijoj srpskoj opštini: Novi Beograd je jedna od tri opštine u glavnom gradu u kojima nije pobedila Srpska napredna stranka. Novobeograđani su odlučili da ne menjaju predsednika opštine. U konkurenciji velikih stranaka, ubedljivu pobedu sa 36 odsto glasova odnela je lista Aleksandra Šapića s grupom građana. Zašto su Novobeograđani ovako glasali na lokalnim izborima, zbog čega su ponovo ukazali poverenje Šapiću i ko će činiti novu vlast u najmnogoljudnijoj beogradskoj opštini u priči Biljane Đogić.