PARLAMENT, svadje ,replike i narodni predstavnici: Skupština Srbije zasedala je samo dva dana u novom sazivu i odmah se dalo naslutiti šta nas čeka u skupštinskim prenosima – puno svadja, partijskog nadmudrivanja, replika i svega onoga što već gledamo poslednjih decenija. Kako su gradjanin doživeli prvu sednicu i šta očekuju – za ovu TV Mrežu istraživao je kolega Rade Ranklović.

NOVI PAZAR, pomirenje dve islamske zajednice u Srbiji: Od 2007. u Srbiji deluju dve islamske zajednice, a ovaj raskol izazvao je duboke podele medju vernicima. Do sada je bilo nekoliko neuspešnih pokušaja pomirenja. Uoči praznika Ramazana, svetog meseca za vernike muslimanske veroispovesti, koji je počeo pre nešto više od nedelju dana, ponovo je stigao poziv da se stavi tačka na sve podele medju muslimanima koji žive u Srbiji. Priču iz Novog Pazara donela je Biljana Djogić.

DNEVNIK TV MREŽE, Aleksej Kišjuhas, sociolog i novinar: Prošle nedelje dodeljena je nagrada koja nosi ime po našem uglednom novinaru Stanislavu Staši Marinkoviću. Ovogodišnji dobitnik nagrade je Aleksej Kišjuhas, kolumnista dnevnog lista Danas. O tome koliko mu znači ova nagrada, kako vidi stanje u novinarstvu, ali i o aktuelnim protestima u Novom Sadu i Beogradu, za Dnevnik Mreže govori Aleksej Kišjuhas.