SAVAMALA, protesti, javnost i „slučaj fantomke”: Ni tri nedelje nakon rušenja u Savamali, javnost još uvek nema odgovor na pitanje ko su ljudi sa fantomkama na glavama koji su na dva sata preuzeli vlast u užem centru grada. Zbog ovog slučaja prošle nedelje su u Beogradu održana i dva protesta. Priču o slučaju Savamala gledamo u prilogu Bobana Trajkovića.

DOSTA JE BILO, iz pokreta u stranku: Kako je Pokret „Dosta je bilo” uspeo na izborima, u čemu je tajna šest odsto, koje osvojio Saša Radulović, i kako će pokret prerasti u partiju – to su pitanja kojima se u ovoj TV Mreži bavio kolega Rade Ranković.

VUČIĆ I PETREUS, KKR u Srbiji: Dejvid Petreus i američki investicioni fond KKR neće kupiti RTB Bor ili neku sličnu propalu srpsku kompaniju, kako su proteklih dana pisali pojedini mediji. Premijer Vučić jeste razgovarao sa predstavnicima KKR-a, ali prošlonedeljni sastanak nije stigao do pitanja konkretnih firmi i konkretnih investicija. O tome kako je protekao ovaj susret – za TV Mrežu otkriva Dragica Pilipović Cheffey, potpredsednica United group, koja je deo ovog investicionog fonda.

POVREMENI PORODIČNI SMESTAJ, pomoć porodicama sa decom sa smetnjama u razvoju: Povremeni porodični smeštaj je nova usluga koja se razvija u okviru sistema socijalne zaštite. Realizuje se u partnerstvu Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike i UNICEF-a, uz finansijsku pomoć Evropske unije. Kome je namenjena ova nova usluga i kako i u kojim gradovima funkcioniše, za TV Mrežu Biljana Djogić.