sreda, oktobar 16. 2019.

PG mreža u medijima

Naslovna PG mreža u medijima

RTS zapetljan u „Mreži“: Razlog skidanja emisije politički, česte primedbe zbog sadržaja

Usred rasprave o otvaranju medija za različita mišljenja u predizbornoj kampanji, RTS skida emisiju Produkcijske grupe Mreža, osnivača Utiska nedelje. Izvori Cenzolovke u RTS-u potvrđuju da su razlozi za skidanje emisije politički. Nenad Lj. Stefanović tvrdi da je samo istekao ugovor, ali urednicima TV Mreže niko iz RTS-a ne želi ni da se javi posle 19 godina saradnje
video

Vladimir Milić: Olja Bećković bi mogla da bude razlog skidanja „TV Mreže” sa RTS-a

Direktor Produkcijske grupe Mreža Vladimir Milić kaže da ne može da sa sigurnošću tvrdi da je odlazak Olje Bećković na Novu S razlog zbog čega je emisija "TV Mreža" skinuta sa RTS-a, ali navodi da je to jedna od teza. Kaže i da u odgovoru direktora RTS-a Dragana Bujoševića o tome zašto neće biti "TV Mreže" na toj televiziji, stoji da RTS ima svoju emisiju slične sadržine i da nemaju više potrebu za njihovom.

Bećković: RTS se otvara za Informer, a zatvara za TV Mrežu

Olja Bećković kaže za Danas da je „zadivljena“ momentom u kome je doneta ta odluka.

RTS skinuo sa programa TV Mrežu, nezvanično zbog priloga o rekonstrukciji Trga Republike

Posle punih 19 godina RTS je bez objašnjenja odlučila da više ne emituje magazin TV Mreža. Kako navode iz ove produkcije, razlozi im nisu saopšteni, ali direktor Mreže Vladimir Milić kaže za Raskrikavanje da su oni najverovatnije političke prirode. Sa druge strane, RTS tvrdi da je saradnju prekinuo jer već ima emisije sličnog formata.

Nova sezona „Utiska nedelje“ od 15. septembra

Nakon letnje pauze popularna emisija "Utisak nedelje" vraća se na male ekrane. Olja Bećković i njeni gosti raspravljaće o najzanimljivijim i "najjačim utiscima" nedelje od 15. septembra, kao i prošle sezone, na televiziji NOVA S.

Olja Bećković: Da je TV prevaziđena, što bi vlast otimala sve televizije?

Bez obzira koliko izgledaju kao manjina klinci koji te sreću se naoružavaju da jednog dana postanu većina, rekla je Olja Bećković na panelu posvećenom Utisku nedelje u hotelu Metropol.
video

Maja Divac: Ako se ne reformiše REM imaćemo falš izbore

Da bi se ispunio jedan od zahteva opozicije i građana koji protestuju, a to su fer i pošteni, potrebno je već u septembu obezbediti slobodu medija. To se može postići samo ukoliko se već sada krene sa reformom REM-a. U suprotnom ćemo imati falš izbore, koje će opozicija bojkotovati, rekla je gostujući u Novom danu novinarka Maja Divac.

Olja Bećković: Vlast je zabranila gostovanje u Utisku nedelje

Na putu sam i u romingu… – kratko nam je poručio Aleksandar Gajović, državni sekretar u Ministarstvu kulture i informisanja, kao odgovor na pitanje zbog čega je otkazao učešće u Utisku nedelje 21. aprila

Olja Bećković: Vlast ne želi stvarno da razgovara

Četiri i po godine nije bilo moguće da se "Utisak" pojavi bilo gde, tako da i to što se kablovska televizija ohrabrila da joj padne na pamet da se "Utisak" stavi na neku platformu bi moglo nešto da znači.

Vladimir Milić: Nije istina sve što se pojavi na društvenim mrežama

Ideja lažne vesti je da stvori korist onom koji je plasira, a štetu onom koji je dobije, izjavio je FoNetu novinar Produkcijske grupe Mreža Vladimir Milić.

Najnovije