понедељак, октобар 3. 2022.

Utisak nedelje

Naslovna Utisak nedelje
video

Utisak nedelje, 25. septembar 2022, cela emisija

Prošle nedelje Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji i još nekoliko organizacija apelovali su na odbranu sekularne države i ukidanje veronauke u državnim školama. Da li je ukidanje veronauke doprinos toleranciji i evropskim vrednostima ili je izazov novim podelama i povratak u komunizam i da li je ovo dobar odgovor na izjašnjavanje SPC o zabrani Evroprajda, u "Utisku nedelje" su govorili izvršna direktorka Helsinškog odbora za ljudska prava Izabela Kisić, pisac Muharem Bazdulj, istoričar Vladimir Veljković.
video

Utisak nedelje,18. septembar 2022, cela emisija

Da li je juče uopšte održana parada, ko je odgovoran za nasilje nad policajcima koji su štitili učesnike Evroprajda i da li su jučerašnjom šetnjom iole unapređena prava pripadnika LGBT populacije u Utisku nedelje su komentarisali predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović, predsednica Srpske stranke zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski i narodni poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević.
video

Utisak nedelje,11. septembar 2022, cela emisija

Gosti u emisiji Utisak Nedelje bili su Jelena Mihajlović, Marinika Tepić i Gojko Božović.
video

Utisak nedelje, 4. septembar 2022, cela emisija

Gosti "Utiska nedelje" bili su pravnik Milan Antonijević, politički konsultant Dušan Milenković i lider Narodne stranke Vuk Jeremić.
video

Utisak nedelje, 26. jun 2022, cela emisija

Gosti Utiska nedelje bili su lider Stranke Slobode i pravde Dragan Đilas, novinarka Jelena Zorić i politikolog Boban Stojanović. Govorili su predstavi za javnost čiji su akteri Nebojša Stefanović i Dijana Hrkalović, kao i o izborima koji su održani pre puna tri mieseca, ali i dalje nisu završeni.

Najnovije