IZBORNA MATEMATIKA, od biračkog spiska do Dontovog sistema: Do izbora je ostalo još oko mesec i po dana, a u prilogu koji sledi malo smo se bavili izbornom matematikom: od pitanja biračkog spiska i Dontovog sistema računanja broja mandata, do priče o prelivanju glasova. Za TV Mrežu Rade Ranković.

RESAVICA, rudnik u štrajku: Resavica je najveće rudarsko preduzeće u Srbiji za podzemnu eksploataciju uglja. U devet rudnika ovog javnog preduzeća oko 4.000 rudara svakodnevno silazi na posao stotinama metara u dubinu zemlje. Proteklih meseci jamski rudari više puta su protestovali i štrajkovali zahtevajući bolje uslove za rad i isplatu zaostalih dugovanja. Priču o rudarima iz jedne od jama rudnika Rembas doneo je Boban Trajković.

VOŽDOVAC, prevareni kupci stanova čekaju pravdu: Ni posle tri godine istrage o malverzacijama sa gradnjom stanova u beogradskom naselju Voždovac, protiv investitora Milisava Čutovića, vlasnika firme MB konsalting, još nije podignuta optužnica. Njegova firma je pre nekoliko meseci otišla u bankrot, a prevareni kupci stanova ne znaju da li će uspeti da vrate uloženi novac. Za TV Mrežu priča Biljane Đokić.