DNEVNIK TV MREŽE, NEKAD I SAD, ALEKSANDAR MANDIĆ, REDITELJ: Ovu 2014. pamtićemo kao tešku godinu. Od katastrofalnih poplava, preko ekonomskih problema, smanjenja penzija i plata u javnom sektoru pa sve do pogoršanog stanja kada je reč o medijskim slobodama. Poslednju emisiju u ovoj godini ćemo završiti pričama koje smo u TV Mrežu uhvatili pre 17 godina kada smo i počeli sa radom. U prvoj priči reditelj Aleksandar Mandić podsetiće i sebe i nas šta je govorio pre nepune dve decenije. Priča Radeta Rankovića.

NEGOTIN, mediji bez predajnika: U ovogodišnjem izveštaju NUNS-a o stanju medija ocenjeno je da su uslovi za rad novinara pogoršani, da su izloženi ekonomskim i političkim pritiscima i da je autocenzura u porastu. Da je situacija u medijima bila teška i pre 17 godina podsetiće nas priča o skidanju TV predajnika privatne televizije u Negotinu.

FERARI BARJAKTARI, na kafi kod Baka Olge: Te jeseni i zime 1996. i 1997. stotine hiljada gradjana protestvovalo je širom Srbije zbog izborne kradje. Neka vrsta simbola tih protesta u Beogradu je bila baka Olga ali i momci koji su svakodnevno na proteste dolazili sa zastavom ferarija. Priča Mina Vidaković.

HAJAT, moda elite: Moda je nešto o čemu i političari vode sve više računa. O odnosu politike i mode tada smo razgovarali i sa političarima i javnim ličnostima. Iz današnje perspektive utisak je da su tada novinari imali mnogo lakši pristup i ljudima i dogadjajima. Priča Snežane Stojadinović. Bila je ovo poslednja Mreža u ovoj godini. I vama i nama želimo mnogo bolju 2015.