NATO I EKONOMIJA, šta donosi alijansa: NATO nije tema o kojoj se u ovom trenutku uopšte razmišlja u Srbiji, ali sasvim je izvesno da će ovo pitanje kad-tad doći na dnevni red. Pre nego što se to dogodi možda nije loše razmotriti sve aspekte te priče, a jedan od važnijih uglova je odnos i uticaj priključenja NATO na ekonomiju zemlje. Da li je jevtinije braniti se sam ili kroz savez i šta je ulazak u NATO doneo na privrednom planu novim članicama ove alijanse, za TV Mrežu Rade Ranković.

 

OBILAZNICA, oko Beograda posle dve decenije: Posle više od dve decenije izgradnje prošle godine zvanično je otvorena obilaznica oko Beograda. Iako se na pojedinim mestima još uvek vozi jednom stranom autoputa, vozila u tranzitu sada mogu da zaobidju centar grada i gužve. Naša ekipa je tokom prošle godine pratila radove na izgradnji obilaznice, i u sledećem prilogu gledamo jednu graditeljsku priču koju je zabeležio Boban Trajković.

 

DNEVNIK MREŽE, hor „VIVA VOX”: Posle tri uspešna prednovogodišnja koncerta u Sava Centru, naš svakako najpoznatiji Hor „Viva Vox”, specifičan po tome što izvodi obrade pop i rok pesama, ponovo je dospeo u žižu javnosti zbog nastupa u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija. U Dnevniku Mreže o utiscima i detaljima iz Njujorka koje nismo mogli da vidimo u TV prenosu i o reakcijama nakon koncerta članovi hora „Viva Vox”