LOKALNI IZBORI, promena vlasti i bez izbora: Lokalni izbori u Srbiji održaće se na proleće. Medjutim, u mnogim mestima na lokalu vlast se već promenila, nezavisno od izborne volje sa prošlih izbora 2012. Odbornici menjaju strane, najčešće se prihvatajući najjače stranke u zemlji, Sns-u. Kako do toga dolazi, koji su motivi i metodi i kome to koristi pred izbore, za TV Mrežu priča Gordana Lazarević.

CRNA GORA, deset godina nezavisnosti: U ovoj godini Crna Gora obeležava 10 godina obnovljene nezavisnosti i samostalnosti. Ovih dana politićku scenu u Crnoj Gori obeležila su burna dešavanja i gotovo do poslednjeg trenutka neizvesno glasanje o poverenju vladi Premijera Đukanovića. Priću o politićkim, ali i drugim aktuelnim dešavanjima u Crnoj Gori za TV Mrežu pripremio je Rade Ranković.

DNEVNIK TV MREŽE, Tamara Skroza, karikaturista: Prošle nedelje po 25. put dodeljena je jedna od najprestižnijih novinarskih nagrada koja nosi ime po Jugu Grizelju, uglednom beogradskom i jugoslovenskom novinaru. Ova nagrada dodeljuje se za najviše domete u istraživačkom novinarstvu, a ove godine nagradu je dobila novinarka Tamara Skroza koja svoje tekstove objavljuje u nedeljniku Vreme i na portalu Cenzolovka.