уторак, јануар 31. 2023.

Srbija i SAD

Naslovna Srbija i SAD
Novi TV serijal PG Mreže “Srbija i SAD” govori o istorijskim vezama Sjedinjenih Američkih Država i Srbije, kao i o saradnji dve zemlje i pomoći koju SAD pruža Srbiji u oblasti ekonomije, bezbednosti i kulture. TV serijal je proizveden 2022. godine i sastoji se od pet emisija, svaka emisija traje do 20 minuta.
video

Ambasadorski fond – zaštita kulturnog nasleđa u Srbiji

Iz programa Ambasadorski fond SAD finansiraju projekte za očuvanje kulturnog nasleđa u više od 130 zemalja. U protekle dve decenije Srbiji je iz ovog fonda donirano više od milion evra.
video

Vojna saradnja Amerike i Srbije

Srpska i američka vojska sarađuju na nekoliko nivoa - direktno kroz zajedničke vežbe i program državnog partnerstva sa Nacionalnom gardom Ohaja, a indirektno kroz program Partnerstvo za mir
video

Američka privredna komora u Srbiji

Američka privredna komora u Srbiji (AmCham) je osnovana 2001. godine sa ciljem da pomogne poboljšanje poslovnog ambijenta u Srbiji.
video

USAID – Američka agencija za međunarodni razvoj

U emisiji se govori o različitim aspektima pomoći koju je SAD pružila Srbiji kroz programe USAID-a, i to u oblasti tehnoloških inovacija, prerade i izvoza hrane, kao i unapređenja efikasnosti domaćih sudova i medija
video

Srbija i SAD – Deset najvažnijih događaja

Emisija “Deset najvažnijih događaja” govori o najvažnijim istorijskim događajima u odnosima dve zemlje i to iz ugla dva istoričara, Radine Vučetić sa Univerziteta u Beogradu i Milorada Lazića sa Američke Pomorske Akademije u Vašingtonu.

TV serijal PG Mreže “Srbija i SAD” od 18. maja 2022. na TV N1,...

TV serijal je proizveden 2022. godine i sastoji se od pet emisija, svaka emisija traje do 20 minuta.

Najnovije