PORODICA U POLITICI, stranačke liste i familija: Ako radikali dobiju dovoljno glasova na predstojećim izborima u skupštinskim klupama sedeće Šešeljev sin Aleksandar koga je otac kandidovao na izbornoj listi pod rednim brojem 25. PUPS, gde je takodje po narodnoj od oca ostanulo sinu, već je dugo u političkom i parlamentarnom životu Srbije. Ali i mnoge porodice u svetu godinama se bave politikom. Kako to izgleda kod nas za TV Mrežu Biljana Djogić.

AMERIKA, izborne tenzije: Izbor 45. predsednika SAD ostaće pre svega upamćen po jednom kandidatu – Donaldu Trampu. Američki milijarder stvorio je pravu pometnju na političkoj sceni Sjedinjenih Država, ali je veliko pitanje hoće li Tramp uspeti da se domogne kandidature u Republikanskoj stranci. O Izborima u SAD opširnije kolega Rade Ranković…

VREOCI, čekajući seobu: Zbog širenja rudarskog basena Kolubare, pre desetak godina započet je proces raseljavanja stanovništva u Vreocima i okolini. Iako je rok za eksproprijaciju, koji je država odredila, istekao prvog januara ove godine, skoro polovina Vreočana još uvek živi na staroj adresi i ne zna kada će biti raseljeno. Kako izgleda život u mestu koje je sa svih strana okruženo kopovima i bagerima, ali i kako se Vreočani igrom i pesmom bore protiv nezivesne budućnosti, gledamo u priči Bobana Trajkovića.

UNICEF, šansa za maloletne delikvente: Maloletni počinioci krivičnih dela zahvaljujući programu Unicefa, sada imaju drugu šansu. To znači da mlada osoba ne mora uvek da ide na zavodsko odsluženje kazne već u neki od dnevnih centara. Program sprovodi Unicef u partnerstvu sa nadležnim ministarstvima za pravosudje i socijalnu zaštitu uz finansijsku pomoć Evropske unije.