MEMORANDUM, 30 godina od nastanka: Na pitanje kada je počeo raspad Jugoslavije danas ima mnogo različitih odgovora, ali se često može čuti da je to bila 1986. godina kada je obelodanjen Memorandum Srpske akademije nauka i umetnosti. Ovog septembra navršava se 30 godina od objavljivanja tog dokumenta koji i danas izaziva kontroverze. Prica Biljane Djogić.

ŠABAC, opština u kojoj su naprednjaci opozicija: Dvadesetprvog septembra, na Malu gospojinu, u Šapcu počinje veliki trodnevni vašar na kome, hvale se Šapčani, ima svega – od igle do lokomotive. Tako je na vašaru, a kako je u samom gradu i šta je to po čemu je ovaj grad poznat – za TV Mrežu istraživao je kolega Rade Ranković…

SAVAMALA, i dalje bez odgovora o rušenju: Prošlo je skoro četiri meseca od rušenja u Savamali, a javnost još uvek ne zna ko stoji iza lica sa fantomkama. Sve je stalo na tome da iza ove akcije stoji vrh beogradske vlasti kako je svojevremeno izjavio premijer Vučić. A o tome ima li kakvih pomaka u istrazi javnost nije obaveštena. Priča Bobana Trajkovića.