PARLAMENT, stari i novi poslanici: Novi sastav Skupštine Srbije obećava makar jednu stvar – u parlamentu nikada neće biti dosadno. Poslanici se spremaju da početkom juna zauzmu klupe, a u ovoj TV Mreži kolega Rade Ranković se bavio novim i starim licima u parlamentu, skupštinskom statistikom i tome šta nas čeka kada 250 novoizabranih poslanika zauzmu mesta.

PROTEST, javnost bez informacije o dogadjajima u Savamali: Na putu ka Evropskoj Uniji Srbija se proteklih nedelja muči oko otvaranja pregovaračkog poglavlja 23 koje se tiče vladavine prava. Ni istraga u vezi sa dogadjajima u postizbornoj noći u Savamali, kada su porušena neka osnovna ljudska prava, ne ide dovoljno brzo kako javnost očekuje. Ni mesec dana posle ovog dogadjaja javnost još uvek nema informacije o tome ko su osobe sa fantomkama koje su porusile zgrade i zatvarale ljude u ovoj beogradskoj četvrti. Za TV Mrežu zabeležio Boban Trajković.

KAMERA PG MREŽE, šesnaest godina sudjenja: I sledeća priča ima veze sa vladavinom prava, tačnije sa sporošću našeg pravosudja. Ovih dana navršava se punih 16 godina kako je našoj ekipi obezbedjenje Srpske radikalne stranke otelo kameru, koja je naše osnovno sredstvo za rad. Ni posle decenije i po nema čak ni prvostepene presude. Slučaj je nedavno preuzeo novi sudija. Priča Biljane Djogić.