PENZIONERI, štednja kao životno stanje: Umesto da rešavaju ukrštenice, igraju šah i uživaju u trećem dobu, naši penzioneri su zauzeti matematikom i preračunavaju koliko će se najavljeno smanjenje penzija ali i plata odraziti na kućni budžet. O merama štednje ali i o alternativnim metodama za ozdravljenje finansija koje penzioneri mogu i sami da primene gledamo u priči Bobana Trajkovića.

PORESKA POLITIKA, kako preživeti paušal: Dok se najavljuje nova ekonomska politika i pomoć privatnom sektoru, poreske uprave udvostručuju paušalne obaveze. Kakav će efekat imati povećanje paušalnog poreza i da li mali preduzetnici mogu da prežive to povećanje, za TV Mrežu Biljana Djogić.

MEMORIJALNI CENTAR, dokumenta sa sudjenja: U okviru Memorijalnog centra u Potočarima kod Srebrenice u nedelju je otvoren Dokumentacioni centar agencije Sense, gde su predstavljeni i izloženi najvažniji segmenti i dokumenti sa suđenja u Hagu za zločine počinjene u julu 1995. godine. Tamo je bio Rade Ranković.

INFEKTIVNO NASELJE, život u bolnici: Posetili smo Infektivnu kliniku i zabeležili kako izgleda život porodica koje godinama žive u nekadašnjim bolničkim zgradama, koje se urušavaju, a stanari nemaju kuda. U čijoj nadležnosti je ovaj slučaj istraživale su Marijana Blagojević i Kristina Malešević.