IZBORI U VOJVODINI, može da bude – ne mora da znači: Šta se dogadja u Vojvodini – ima li pokrajinska Vlada većinu, ko je sa kim u koaliciji, ko nije, ko je za izbore, a ko za programsku vladu – to su pitanja na koja je odgovore tražio kolega Rade Ranković. U ovoj emisiji pomoć su mu, kao dežurni analitičari pružili Čvarkov, Torbica i Boškić, popularni likovi iz serije „Državni posao”.

MEDIJI, novi talas privatizacije: Da će medijske slobode i uredjenje medijske scene biti važne u procesu pregovora sa Briselom, govori i činjenica da je set novih medijskih zakona usvojen u sred leta po hitnom postupku. Iako Brisel nije tražio da se država povuče iz vlasništva u svim medijima, novi Zakon o javnom informisanju propisuje da bi do sredine iduće godine svi mediji u Srbiji trebalo da budu privatizovani. Kako su prošli mediji koji su privatizovani pre sedam godina i šta čeka one koji će dobiti nove vlasnike u predstojećoj privatizaciji za TV Mrežu Biljana Djogić.

PRIZREN, opet radi bioskop: Nedavno je u Prizrenu održan „Dokufest”, festival dokumentarnog i kratkog igranog filma. Ovaj festival traje već više od decenije i jedna je od najznačajnijih kulturnih manifestacija na Kosovu. Svake godine na festival sa svojim filmovima dolaze i srpski autori i koje prizrenska publika često ume i da nagradi. Priča Bobana Trajkovića.