RTV, slučaj Javnog servisa Vojvodine: Zbog načina na koji su smenjeni gotovo svi urednici RTV i stručna i šira javnost su podigle glas. Više od 100 novinara i realizatora ove kuće traže od Upravnog odbora objašnjenje zašto su uspešni i nagradjivani novinari smenjeni. Isto traži i Programski odbor. O dešavanjima u i oko RTV, priča Vesne Vujić.

NE PONOVILO SE, sećanje na 90-te: Ratovi, sankcije , hiperinflacija, redovi pred praznim prodavnicama , nestašica osnovnih životnih namirnica obeležili su početak devedesetih godina u Srbiji. Ovih dana imali smo priliku da se prisetimo tih godina na izložbi fotografija pod nazivom „Ne ponovilo se“ u ustanovi kulture Parobrod.

DNEVNIK TV MREŽE, Aleksis Ženi, pisac: Nedavno je u Beogradu povodom „Molijerovih dana” gostovao francuski pisac Aleksis Ženi, dobitnik najznačajnije francuske književne nagrade „Gonkur” za 2011. godinu. O svom debitantskom romanu, koji je dobio ovu prestižnu nagradu a koji je nedavno preveden i kod nas, o tome zašto se danas malo govori o kolonijalnoj prošlosti Francuske kao i o izazovima savremene Francuske u borbi sa terorizmom, za Dnevnik TV Mreže govori pisac Aleksis Ženi.